Qoros 3 Sedan. Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2013. Είδες οι Κινέζοι...

14:50 11/1/2014 - Πηγή: TNSite

Αν ήταν να συζητήσουμε για την ασφάλεια των αυτοκινήτων, οι πρώτες μάρκες που θα σας έρχονταν στο μυαλό θα ήταν η Volvo, η BMW ή η Mercedes. Θα εκπλαγείτε λοιπόν αν μάθετε ότι ένα αυτοκίνητα από την Κίνα, από μια σχεδόν άγνωστη -και καινούργια συνάμα- φίρμα, την Qoros Auto, είναι το κορυφαίο σε ασφάλεια για το 2013.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε

πρόσφατα στο προσκήνιο το Qoros 3 , ένα sedan που κατάφερε να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία για το 2013 στο πρόγραμμα προστασίας ενηλίκων επιβατών Euro NCAP, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο .

Είναι λοιπόν αρκετά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένα κινέζικο αυτοκίνητο έχει τέτοια εξαιρετικά αποτελέσματα στη δοκιμή πρόσκρουσης του Euro NCAP και αναδεικνύεται το ασφαλέστερο στην κατηγορία του (Small Family ). Ο κλωβός επιβατών του οχήματος αποδείχθηκε ότι είναι " εξαιρετικά ισχυρός " και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές πρόσκρουσης .

Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο επίτευγμα για την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, αφού το συγκεκριμένο είναι το πρώτο όχημα που κατασκευάζεται στην Κίνα παίρνει 5 αστέρια στο Euro NCAP.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα