Πρόσω ολοταχώς για τις άδει&e

00:36 17/11/2013 - Πηγή: TNSite
Στην εξασφάλιση των αδειών για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια των ιθυνόντων της ΑΕΚ, όπως φάνηκε και στη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μαζί με τους Θανάση Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλο, παρουσίασαν στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το χρονοδιάγραμμα και το πλάνο για την κατασκευή του νέου

γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Μανιάτης έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσίαση και δεσμεύτηκε να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του για την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία, που υπάρχει στο θέμα της έκδοσης των αδειών.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα καταθέσουν άμεσα τους φακέλους στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να βγουν γρήγορα οι προάδειες και να μπουν από τον ερχόμενο Φεβρουάριο οι μπουλντόζες στον χώρο, που θα κατασκευαστεί η "Αγιά Σοφιά". Στόχος της "Δικέφαλος 1924" είναι να έχει ολοκληρωθεί το έργο εντός χρονοδιαγράμματος και να μη γίνει καμία καθυστέρηση.

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα