"Πράσινα" χαμόγελα, με Σουηδό

18:22 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

«Λίρα εκατό», αποδεικνύεται ο Μάρκους Μπεργκ! Το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 60΄, άνοιξε το δρόμο για την πολύ σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολούθησε η γρήγορη σοφάριση για την ομάδα της Τρίπολης στο 61', με ένα επίσης πολύ ωραίο τέρμα από τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, για να έρθει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στο 77', για να δώσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τού Γιάννη Αναστασίου!

Ο Φιγκερόα,όπως

και ο Μπεργκ, είναι από στόφα γκολτζή, και το απέδειξε στην πρώτη του φετινή συμμετοχή, μόλις δύο λεπτά αφότου μπήκε ως αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Κλωναρίδη!

Ο Παναθηναϊκός, είναι 3ος στην βαθμολογία και ο 41 ετών τεχνικός, κερδίζει ακόμα περισσότερο χρόνο, για να «λειτουργήσει» το πλάνο που εέχει στο μυαλό του, και αφορά στον νέο Παναθηναϊκό...

Οι περίπου 14.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν τη Λεωφόρο, δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα και εμψυχώνουν τους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους, αναγνωρίζουν την συγκλονιτική συμπαράσταση του «πράσινου» κόσμου!

Το «τριφύλλι», σιγά-σιγά, «αθόρυβα», αρχίζει να κερδίζει το αγωνιστικό στοίχημα και διαψεύδει» τις «Κασσάνδρες» που μιλούσαν και (μιλούν ακόμα για υποβιβασμό»!

ΥΓ Μήπως η «πράσινη» διοίκηση να «δέσει» από΄τώρα τον Μπέργκ; Ο Σουηδός, είναι «χάρμα ιιδέσθαι»!

ΥΓ2 Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα είναι «κρας τεστ» για τον Παναθηναϊκό...Αν οι «πράσινοι» κερδίσουν, το πρωτάθλημα ίθα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα