Ο Παντελής Θαλασσινός έκαν&epsi

07:28 27/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ρεπορτάζ: Έλενα Κοσμά

Πάντα μου προκαλούσαν θαυμασμό οι καλλιτέχνες που σπάνια ή σχεδόν ποτέ δε εμφανίζονται στην τηλεόραση, που ελάχιστες φορές έχουμε δει φωτογραφίες τους σε lifestyle περιοδικά, που ποτέ δεν προκάλεσαν και εξακολουθούν να μην προκαλούν τη δημοσιότητα, αλλά που πάντα, όπου και αν παρουσιάσουν τη δουλειά τους, γεμίζουν κόσμο… Είναι οι καλλιτέχνες εκείνοι που έχουν δημιουργήσει ένα μυστικό κώδικα επικοινωνίας με το κοινό που αναζητά μέσα από την μουσική την ουσία της τέχνης. Είναι όλοι εκείνοι που με σκληρή δουλειά

έχουν καταφέρει να χτίσουν την καριέρα τους βήμα – βήμα. Ίσως γι’ αυτό ο χρόνος τους ανταμείβει. Ένας τέτοιος καλλιτέχνης είναι και Παντελής Θαλασσινός. Σε μια εποχή τόσο δύσκολη, που η ακρόαση είναι επικίνδυνα σπάνια και μόνη, εκείνος κάνει «Ανοιχτή Ακρόαση» σε όλους… Μια νέα δισκογραφική δουλειά ηχογραφημένη μέσα σε στούντιο, με ανοιχτές τις πόρτες στο κοινό, που βρέθηκε εκεί και σαν ακροατής παρακολούθησε τη διαδικασία της ηχογράφησης. Μια νέα δισκογραφική δουλειά που θα έχει την ευκαιρία το κοινό να παρακολουθήσει ζωντανά στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage». Το e-orfeas.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα της παρουσίασης του νέου αυτού διπλού live CD, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 9 ακόμα παραστάσεις, για όσους παραμένουν πιστοί στο καλό ελληνικό τραγούδι. Ο Παντελής, παρά τις δυσκολίες της εποχής, παραμένει αισιόδοξος, εξάλλου η μουσική όπως μας είπε ο ίδιος, είναι αισιόδοξη από μόνη της. Εμείς τον απολαύσαμε και τραγουδήσαμε μαζί του. Μια βραδιά που μας έκανε να σκεφτούμε πως οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να τραγουδούν, αλλά σίγουρα το έχουν ανάγκη… Σας το συστήνουμε.

Παρασκευή 13, 20, 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου Σάββατο 14, 21, 28 Δεκεμβρίου Τρίτη 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) Τετάρτη 1 Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιάς) Μαζί του στη σκηνή θα παίξουν οι μουσικοί, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-Γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (Κοντραμπάσο). Στην είσοδο θα μπορείτε να αγοράσετε και το νέο CD του ερμηνευτή "Ανοιχτή Ακρόαση" σε τιμή κόστους.

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη.

Τηλέφωνο: 210 9750060 Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)Πηγή e-orfeas.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα