O… κοντομάνικος Φλαμινί

21:42 27/11/2013 - Πηγή: TNSite
Η επιθυμία του Ματιέ Φλαμινί να αγωνίζεται με κοντομάνικη φανέλα τον οδήγησε στο να κόψει τα μανίκια στο χθεσινό ματς με τη Μαρσέιγ και η κίνηση του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Αρσεν Βενγκέρ.

Κόντρα στην παράδοση που θέλει όλους τους παίκτες της Αρσεναλ να φορούν φανέλες με ίδια μήκος μανικιού, πήγε για δεύτερη σερί φορά τη φετινή σεζόν ο Ματιέ Φλαμινί.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός στο χθεσινό ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, Περ Μερτεζάκερ είχε επιλέξει η ομάδα να αγωνιστεί με τις

μακρυμάνικες εμφανίσεις, ο 29χρονος Γάλλος έκανε αυτό που ήθελε! Ναι μεν φόρεσε τη μακρυμάνικη φανέλα, αλλά φρόντισε να την κάνει…κοντομάνικη.

Το ίδιο είχε κάνει ο Φλαμινί και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κίνηση του αυτή εκνεύρισε τους φροντιστές της ομάδας με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν μαζί του.

«Δεν μου αρέσει αυτό και δεν θα ξανασυμβεί» τόνισε ο Βενγκέρ. Ωστόσο, ο Φλαμινί φαίνεται πως θα επιμείνει να φορά κοντομάνικη εμφάνιση. «Παίζω εδώ και δέκα χρόνια σε υψηλό επίπεδο και θέλω να φοράω κοντό μανίκι. Αυτό μου αρέσει» δήλωσε ο Γάλλος μέσος μετά το ματς.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα