Νέα "καμπάνα" για ΠΑΟΚ!

20:14 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε ξανά από την UEFA, με ποινή ακόμα μίας αγωνιστικής "κεκλεισμένων των θυρών"! Ο λόγος για την καινούρια τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ποδοφαιρική Αρχή, ήταν ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Σάλκε (για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ), το "παρών" στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, έδωσαν ...40 υπεράριθμοι θεατές! Η "ασπρόμαυρη" ομάδα, θα ασκήσει έφεση για την (αυστηρή), απόφαση της UEFA.

Να σημειωθεί πως,
βάσει του ισχύοντος κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, στις εξέδρες, για λογαριασμό τoυ γηπεδούχου σωματείου που τελεί υπό τιμωρία, είναι δεδομένο πως θα πρέπει να παραβρίσκονται 75 άτομα (συμπεριλαμβανομένων και των μελών, του ποδοσφαιρικού τμήματος).

Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, στο ματς κόντρα στην Σάλκε, διαπιστώθηκε πως στις κερκίδες της Τούμπας, υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βρει τα...μαγικά χαρτάκια, από οπαδούς της Σάλκε!

Κάποιοι άλλοι είχαν βρει προσκλήσεις της UEFA οι οποίες απευθύνονταν σε χορηγούς, ενώ κάποιοι είχαν προμηθευθεί διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που ήταν επιφορτισμένα με τα δικαιώματα μετάδοσης, της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Τιμωρία και για τον Χουμπ Στέφενς!

Ο τεχνικός του "δικεφάλου του βορρά", που αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Γερμανιική ομάδα, θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών, από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο 59χρονος τεχνικός, ήδη έχει εκτίσει την πρώτη από τις τρεις, στον αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκαντί, οπότε θα "ξοφλήσει" τις υπόλοιπες δύο, στους αγώνες με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα, για το Γιουρόπα Λιγκ...

Keywords
Τυχαία Θέματα