Μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινο&

00:22 25/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός κόντρα στην ισχυρή φέτος Γαλατασαράι, κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, αλλά χάνοντας το ρυθμό του στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι πρωταθλητές κόσμου πήραν τελικά τη νίκη με 78-67 και απέδειξαν ότι και φέτος είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα στην Ευρωλίγκα.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν από νωρίς το προβάδισμα, χάρη σε ένα εντυπωσιακό σερί 12-0 που μετέτρεψε το εις βάρος τους 4-7 σε υπέρ τους 19-7

και συνέχισαν με δαιμονιώδη ρυθμό στις δύο πρώτες περιόδους, με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 42-30 για τους πρωταθλητές κόσμου.

Ωστόσο, οι Τούρκοι, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν 0/8 τρίποντα (!) ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, και πέρασαν μπροστά στο σκορ και πάλι στο τέλος της τρίτης περιόδου, με την τελευταία περίοδο να καθορίζει το νικητή.

Εκεί οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, μέχρι που ο Ολυμπιακός ξέφυγε με διαφορά επτά πόντων τρία λεπτά πριν το τέλος, χάρη σε δύο συνεχόμενα τρίποντα των Λοζέσκι και Πρίντεζη. Από εκεί και πέρα η Γαλατασαράι “βραχυκύκλωσε” και το 2/2 του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήταν γεγονός.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, η γερμανική Μπάγερν Μονάχου. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 30-42, 57-59, 67-78

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα