«Mission Impossible» με τον Tom Cruise (πάλι) στον πρωταγωνιστικό ρόλο

06:21 9/5/2013 - Πηγή: TNSite

Αποφέροντας συνολικά περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ήταν θέμα χρόνου οι εταιρείες Paramount και Skydance να επαναφέρουν στη μεγάλη οθόνη άλλη μία …αδύνατη αποστολή…

Σήμα κατατεθέν του sequel, με τις απίστευτες σκηνές δράσεις είναι φυσικά ο 51χρονος σήμερα Tom Cruise. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και σύμφωνα με το περιοδικό Variety,

o χολιγουντιανός σταρ υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό (φυσικά) ρόλο του πέμπτου κατά σειρά «Mission: Impossible»

Οι Paramount και Skydance δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα ούτε τα ονόματα των σεναριογράφων, ούτε του σκηνοθέτη, ούτε καμία άλλη πληροφορία αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες του «Hollywood Deadline» αναφέρουν, ότι επικρατέστερος να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη είναι ο Christopher McQuarrie, συχνός συνεργάτης του Cruise, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα έγραψε και σκηνοθέτησε την κινηματογραφική παραγωγή του μυθιστορήματος του Lee Child, «Jack Reacher», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Cruise.

Η ταινία αυτή του Tom Cruise, όπως και η προηγούμενη, το «Rock of Ages», θεωρήθηκαν αποτυχημένες επιλογές από κοινό και κριτικούς, κάτι που επιχείρησε να ανατρέψει ο ηθοποιός με την τελευταία του ταινία, «Oblivion», η οποία προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 18 Απριλίου από τον UIP.

Με την καριέρα του να μη θυμίζει τίποτα από τις παλιές του δόξες και την προσωπική του ζωή να έχει αλλάξει άρδην, μετά και τον 3ο χωρισμό του από το πολύκροτο γάμο του με την επίσης ηθοποιό Katie Holmes, ο 51χρονος Tom Cruise επιστρέφει δυναμικά ευελπιστώντας, ότι οι περιπέτειες του Ethan Hunt θα τον επαναφέρουν στην επιτυχημένη ενεργό δράση.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα