MTV Movie Awards 2013: Οι Εκδικητές σάρωσαν τα βραβεία

00:15 17/4/2013 - Πηγή: TNSite

Απονεμήθηκαν τα MTV Movie Awards 2013, ο καθιερωμένος κινηματογραφικός θεσμός, που απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό, και βραβεύει κάθε χρόνο τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο Λος Άντζελες, στα Sony Pictures Studios, με παρουσιάστρια της βραδιάς την ηθοποιό και συγγραφέας Rebell Wilso.

Νικήτρια των φετινών βραβείων ήταν

η ταινία «The Avengers» - "Εκδικητές" που απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Ταινίας», «Καλύτερης Μάχης» και «Καλύτερου “χειρότερου” χαρακτήρα» για τον Τομ Χίντλστον.

Το βραβείο «Καλύτερης Ταινίας» παρουσίασε και απένειμε ο Μπραντ Πιτ, στο πλαίσιο προώθησης της δικής του ταινίας με τίτλο «World War Z». Ο διάσημος ηθοποιός απέφυγε το κόκκινο χαλί, ενώ δεν συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί.

Η Jennifer Lawrence απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, όμως δεν παραβρέθηκε στην απονομή για να πάρει το βραβείο της. Αντίθετα ο κινηματογραφικός της παρτενέρ, Bradley Cooper, και πήγε και παρέλαβε το βραβείο του για την «Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία», αλλά και για το «Καλύτερο Φιλί» που είχε με την Lawrence.

Με βραβείο αποχώρησε και η Emma Watson για τη συμμετοχή της στην ταινία Harry Potter, ενώ ο Taylor Lautner βραβεύτηκε για τις καλύτερες ημίγυμνες σκηνές του, που μόστραρε τους κοιλιακούς του και ο Will Feller για το… χιούμορ του.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα