Linda Ronstadt: "Έχω τη νόσο του Πάρκινσον" [video]

07:50 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Linda Ronstadt πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και λέει πως δεν μπορεί πια "να τραγουδήσει ούτε μια νότα", ανακοίνωσε την Παρασκευή η οργάνωση AARP.

Σε συνέντευξή της στην AARP που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη εβδομάδα, η 67χρονη Ronstadt λέει πως η διάγνωση για το Πάρκινσον έγινε πριν από οκτώ μήνες και της έδωσε μια απάντηση στο γιατί δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

"Κανένας με Πάρκινσον δεν μπορεί να τραγουδήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί", δήλωσε στη συνέντευξή της σε αυτή την οργάνωση (λόμπι) που ασκεί πιέσεις υπέρ των

συμφερόντων των ηλικιωμένων Αμερικανών.

Η AARP διευκρινίζει πως η Ronstadt χρησιμοποιεί μπαστούνια για να περπατάει σε ανώμαλο έδαφος και αναπηρική καρέκλα όταν ταξιδεύει.

"Το Πάρκινσον είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί, έτσι όταν τελικά πήγα σ΄ ένα νευρολόγο και είπε 'ω, έχετε τη νόσο του Πάρκινσον' έπαθα μεγάλο σοκ. Δεν θα το υποψιαζόμουν ούτε σ΄ ένα εκατομμύριο... ούτε σ΄ ένα δισεκατομμύριο χρόνια", λέει στη συνέντευξη.

Η Ronstadt έχει κερδίσει σχεδόν μια ντουζίνα βραβεία Grammy και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, ο οποίος πρόκειται να εκδώσει φέτος τα απομνημονεύματά της.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αριζόνα και το 1974 το άλμπουμ της "Heart Like a Wheel" περιέλαβε επιτυχίες όπως τα "You' re No Good", "When Will I Bo Loved" και "It Doesn't Matter Anymore". Το άλμπουμ ανέβηκε στο Νο. 1 των μουσικών charts και πούλησε περισσότερα από 2 εκατ. αντίτυπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα