Λιάγκας: "Γεννάει η Κατερίνα &am

15:57 30/10/2013 - Πηγή: TNSite

"Γεννάει από ώρα σε ώρα η Κατερίνα Κόκλα!" Είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει μπει σε ιδιωτικό μαιευτήριο και με αγωνία περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Την είδηση έδωσε το πρωί στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας ότι ο γνωστός παρουσιαστής σε λίγες ώρες θα γίνει μπαμπάς, καθώς η αγαπημένη του Κατερίνα γεννάει από λεπτό σε λεπτό. Σύμφωνα με το Γ. Λιάγκα όλα πάνε καλά και ο τοκετός εξελίσσεται κανοικά.

Λίγη ώρα μετά ο Λιάγκας δήλωσε, Τώρα

αν εγώ το πάρω πίσω ότι γεννάει η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ότι πήγαν απλά στο μαιευτήριο εγώ θα το χρεωθώ;", αναρωτήθηκε ο Λιάγκας, φανερά ενοχλημένος.

Και οι συνεργάτες του, του απάντησαν πως φυσικά και θα χρεωθεί αυτός το λάθος της είδησης. Στη συνέχεια η συνεργάτης του Ε. Τριφίδου είπε πως εκείνη έδωσε τη λάθος είδηση στο Γ.Λιάγκα.

Τελικά ήταν ακόμα ένας λάθος συναγερμός! Η Κατερίνα δεν γεννάει τώρα, απλά βρέθηκε στο μαιευτήριο για μια επίσκεψη ρουτίνας. Έχει μπει όμως στο μήνα της και σύντομα θα έρθει το μωρό της στον κόσμο.

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα