LG Optimus L7 II: Αναβαθμισμένη πρόταση επικοινωνίας

19:57 9/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία της σειράς L, με πωλήσεις πάνω από 10 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, η LG διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο Optimus L7 II -στα 299 ευρώ.

Η νέα συσκευή της LG ξεχωρίζει κυρίως για το εύρος εύχρηστων λειτουργιών, περιλαμβάνοντας τα αποκλειστικά UX χαρακτηριστικά των LG smartphones, όπως τα QuickMemo, Quick Button

και Safety Care. Με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία web σελίδα, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί με τους φίλους του.

Το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης Quick Button μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή που ο χρηστής έχει προκαθορίσει, όπως η κάμερα, ο browser, η μουσική ή ακόμα και το QuickMemo, ενώ το Safety Care προσφέρει τρεις χρήσιμες επιλογές: προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Χάρη στην υψηλής ανάλυσης οθόνη τεχνολογίας IPS, με διαγώνιο 4,3 ιντσών, αλλά και στην αναβαθμισμένη μπαταρία της σειράς Optimus L II το Optimus L7 II υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας. Παράλληλα, η βασική κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixels και LED φλας ανταποκρίνεται στις σύγχρονες multimedia ανάγκες του κάθε χρήστη.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα