Johnny Depp: ποιον εκκεντρικό χαρακτήρα θα ενσαρκώσει;

02:29 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Έχοντας τελειώσει από τις υποχρεώσεις του με το φραντσάιζ του Μπάτμαν, ο Κρίστιαν Μπέιλ επιστρέφει στους πρωταγωνιστικούς (αλλά χωρίς μπέρτα και μάσκα) ρόλους με το «Out of the Furnace» του Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart»), και πάλι όμως ως άνθρωπος της δράσης.

Αυτή τη φορά αυτός που χρειάζεται διάσωση είναι ο μικρός αδερφός του (τον υποδύεται ο Κέισι Άφλεκ), ο οποίος, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη θητεία του στο Ιράκ, μπλέκει με έναν μυστικό κύκλωμα παράνομων αγώνων και τα εγκληματικά στοιχεία της τοπικής Μαφίας που το τρέχουν, και ιδιαίτερα τον χαρακτήρα του Γούντι Χάρελσον.

Όταν

εξαφανιστεί μυστηριωδώς και η αστυνομία αδυνατεί να βρει λύση, ο Ράσελ (Μπέιλ), που παλεύει να βγάλει τα προς το ζην για να ζήσει την κοπέλα του και τον βαριά άρρωστο πατέρα του, θα πάρει τα πράγματα (και απ’ ό,τι φαίνεται από το τρέιλερ, και όπλα) στα χέρια του με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τίποτα το συγκλονιστικά πρωτότυπο δηλαδή – από το τρέιλερ όμως κιόλας φαίνεται ότι οι ερμηνείες και μόνο μπορούν να σώσουν την κατάσταση: ο όπως πάντα μαγνητικός Μπέιλ, ο αξιόπιστος Άφλεκ, ο παραγνωρισμένος Γούντι Χάρελσον, η υποσχόμενη Ζόε Σαλντάνα και οι σταθερά καλοί Φόρεστ Γουίτακερ και ο Γουίλεμ Νταφόε απαρτίζουν το δυνατό καστ.

Η ταινία, στη μουσική της ταινίας έχει συνεργαστεί ο Έντι Βέντερ των Pearl Jam (το τραγούδι τους, «Release», ακούγεται στο τρέιλερ) θα κυκλοφορήσει τέλος Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ιδανική δηλαδή «οσκαρική» ημερομηνία.

Χριστίνα Λιάπη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα