Hotel Oldboy: Ο Σάμιουελ Τζάκσον σάς εύχεται ευχάριστη διαμονή!

16:01 5/10/2013 - Πηγή: TNSite

O Σπάικ Λι έχει σχεδόν έτοιμο το δικό του «Oldboy», το ριμέικ της αγαπημένης ταινίας του Παρκ Τσαν Γουκ, την οποία βασίζει στο πρωτότυπο μάνγκα με το σενάριο που διασκεύασε ο Μαρκ Προτόσεβιτς του «The Cell» και του «I Am Legend».

Μετά από δύο τρέιλερ, ένα viral τίζερ και μια σειρά από αφίσες, που θα προτιμούσαμε να είχαμε δει πριν από το προηγούμενο υλικό, παρουσιάζουν με σκοτεινό σαρκασμό και διεστραμμένο χιούμορ τις «παροχές» του «ξενοδοχείου» που «φιλοξενεί» τον κεντρικό ήρωα – όμηρο για 20 χρόνια χωρίς αιτία. Με ένα ανατριχιαστικό voice

over από τον Σάμιουελ Τζάκσον και με το σφίξιμο στο στομάχι που έχουμε όλοι όσοι γνωρίζουμε την ιστορία από την αριστουργηματική κορεάτικη ταινία ξετυλίγεται η κόλαση που περιμένει τον ένοικο του «hotel oldboy».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Leonardo Di Caprio…for president!

Και παρόλο που η σκέψη ενός ριμέικ παραμένει πάντα συνώνυμη της έλλειψης πρωτοτυπίας, στιλ και δημιουργικών ιδεών, ο Σπάικ Λι φαίνεται να μην έχει κάνει εκπτώσεις στη διαχείριση των αλλόκοτων, βίαιων και αποκρουστικών εικόνων και συμβάντων αυτής της αλληγορίας.

Ο Τζος Μπρόλιν είναι ο φυλακισμένος ήρωας που όσο αναπάντεχα παγιδεύεται, άλλο τόσο ξαφνικά απελευθερώνεται για να ανακαλύψει με τη βοήθεια της Ελίζαμπεθ Όλσεν και τους γρίφους του Σάρλτο Κόπλεϊ, με Σάμιουελ Τζάκσον, Ρίτσαρντ Πόρτναου και Λανς Ρέντικ να συμπληρώνουν το παζλ. Κάντε check in και απολαύστε δωμάτια με θέα, καθημερινό room service, γκουρμέ γεύματα, επιμορφωτικές δραστηριότητες, ασφάλεια και καθαριότητα

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Leonardo Di Caprio…for president!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα