Happy new… United!

20:57 26/12/2013 - Πηγή: TNSite
Τον παλιό καλό της εαυτό κάνει δώρο τα φετινά Χριστούγεννα στον κόσμο της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διατηρώντας το μεταμορφωμένο πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και επαναφέροντας το χαρακτήρα των πρωταθλητών, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν μια ανατροπή απ’ τα παλιά απέναντι στη Χαλ (3-2).

Παρόλο που στο 13’ βρισκόταν πίσω με δυο γκολ διαφορά (με τους Τσέστερ και Μέιλερ να εξαργυρώνουν αδιανόητες αδράνειες της άμυνάς της) η αντίπαλος του

Ολυμπιακού στο Champions League συνήλθε. Και χάρη στον Γουέιν Ρούνεϊ -που σέντραρε για το πρώτο γκολ του Γιανγκ και πέτυχε ένα ασύλληπτο δεύτερο- ίσιωσε την κατάσταση πριν καν βγει το ημίχρονο.

Έτσι, το τρίτο γκολ φαινόταν πλέον θέμα χρόνου. Αναπόφευκτο για τη Χαλ. Τόσο πολύ που… το έβαλε μόνη της, όταν ο Τσέστερ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα (66’) υπό το φόβο μήπως το κάνει ο Ρούνεϊ που ακολουθούσε.

Αυτό ήταν. Ακόμα κι αν κινδύνευσε, ακόμα κι αν τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Βαλέντσια στο 90’), ακόμη κι αν τα είδε όλα (όταν ο Ντε Χέα απέκρουσε τετ-α-τετ του Τσέστερ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) η Γιουνάιτεντ δεν γινόταν να χάσει τη νίκη. Αυτή που την έστειλε πέντε πόντους μακριά απ’ την κορυφή κι έτοιμη να εκμεταλλευτεί απώλειες που θα προκύψουν απ’ το Σίτι-Λίβερπουλ.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Πέμπτη, 26/12 (17:00)

Χαλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3(4’ Τσέστερ, 13’ Μέιλερ - 19’ Σμόλινγκ, 26’ Ρούνεϊ, 66’ αυτ. Τσέστερ)

Άστον Βίλα-Κρίσταλ ΠάλαςΚάρντιφ-ΣαουθάμπτονΤσέλσι-ΣουόνσιΈβερτον-ΣάντερλαντΝιούκαστλ-ΣτόουκΝόριτς-ΦούλαμΤότεναμ-Γουέστ ΜπρομΓουέστ Χαμ-ΆρσεναλΜάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (19:30)

Η επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο, 28/12 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ (14:45)Άστον Βίλα-ΣουόνσιΜάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ ΠάλαςΝόριτς-Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΧαλ-ΦούλαμΚάρντιφ-Σάντερλαντ (19:30)

Κυριακή, 29/12 (18:00)

Έβερτον-Σαουθάμπτον (15:30)Νιουκάστλ-Άρσεναλ (15:30)Τότεναμ-ΣτόουκΤσέλσι-Λίβερπουλ

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα