H Pippa Middleton πάνω στο ρινγκ παίζει μποξ;

23:57 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

H Pippa Middleton πάνω στο ρινγκ παίζει μποξ; Ναι καλά είδατε!

«Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μποξ είναι ότι φτιάχνεις ένα καλύτερο σώμα, χάνεις 600 θερμίδες την ώρα, δυναμώνεις τα χέρια σου και χάνεις την… μπυροκοιλιά», έγραψε για να καταλήξει: «Το μποξ είναι μια καθαρή και άκρως εξαγνιστική αγωνία».

Μία ολόκληρη εβδομάδα ίδρωσε η Pippa πάνω στο ρινγκ για να κατανοήσει το άθλημα.

Φόρεσε τα γάντια του μποξ και μπήκε στο

ρινγκ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ! Και αν αναρωτιέστε, αν το έκανε για να μπορεί να αμύνεται εναντίον οποιουδήποτε τυχόν της επιτεθεί, σας διαβεβαιώνουμε πως όχι. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από το συγκεκριμένο άθλημα,προκειμένου να μπορέσει να γράψει το παρθενικό άρθρο της, στη στήλη της «Sport and Social» στην εφημερίδα Telegraph.

Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge αναμετρήθηκε με έναν έμπειρο αθλητή του μποξ και όπως παραδέχθηκε «έφαγε» αρκετές μπουνιές.

«Η ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο ήταν βαριά και γλυκιά, με την αδρεναλίνη να κατακλύζει τα σώματα», έγραψε εκστασιασμένη η Pippa.

«Η τοποθεσία ήταν σε ένα… club, όχι από αυτά που έχω συνηθίσει. Δεν υπάρχουν εδώ πτέρυγες VIP ούτε και το γνωστό… happy hour», συνέχισε.

Πόπη Π

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα