Eξαιρετικά λεπτό ποντίκι αφής από τη Logitech

16:47 28/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ιδανικό αξεσουάρ για φορητούς υπολογιστές

28/08/201315:33

28/08/201315:33

Eξαιρετικά λεπτό ποντίκι αφής από τη Logitech

Συνδέεται μέσω Bluetooth και μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop και την ταμπλέτα, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απλώς με το πάτημα ενός διακόπτη

Συνδέεται μέσω Bluetooth και μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με τον επιτραπέζιο υπολογιστή,
το laptop και την ταμπλέτα, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απλώς με το πάτημα ενός διακόπτηΤο πρώτο της απόλυτα φορητό ποντίκι αφής παρουσίασε η Logitech, που με την κομψή σχεδίασή του και το κέλυφος από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ταιριάζει άριστα στο σχεδιαστικό μοτίβο των περισσότερων νέων φορητών υπολογιστών.

Με τη λεπτή και πολύ ελαφριά σχεδίασή του, το Ultrathin Touch χωρά σε κάθε θήκη φορητού. Η επιφάνειά του είναι λεία, χάρη σε μια αόρατη επίστρωση που βοηθά στο χειρισμό με χειρονομίες, όπως αυτές των Windows 8 ή τις λειτουργίες Multi-Touch του λειτουργικού OSX της Apple.

Το νέο ποντίκι συνδέεται μέσω Bluetooth και εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία Easy-Switch της Logitech μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop και την ταμπλέτα, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απλώς με το πάτημα ενός διακόπτη.

Η φόρτισή του γίνεται μέσω USB, καθώς ένα λεπτό φόρτισης αρκεί για μια ώρα εργασίας (σε τυπική χρήση).

Το νέο ποντίκι είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: το Ultrathin Touch T630 σε μαύρο και το T631 για Mac σε λευκό. Η κυκλοφορία τους σε ΗΠΑ και Ευρώπη αναμένεται τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα 69 ευρώ.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα