Eurovision 2013: Συγκινημένη στην αγκαλιά του καλού της η Ολυμπίου

15:22 15/5/2013 - Πηγή: TNSite

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, για την στήριξη, τα μηνύματα και όλα όσα έχω νιώσει», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision, ενώ έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του νέου της αγαπημένου, Πάνου Δούκα!

Ατελείωτα φάνηκαν στην κυπριακή αποστολή τα 10 λεπτά της αναμονής στο green room μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Όσο οι φάκελοι με τις

χώρες που προκρίνονται άνοιγαν, η αγωνία κορυφωνόταν, με την Δέσποινα να ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο στενής της συνεργάτιδας, περιμένοντας να ακουστεί το «Κύπρος» από τα χείλη της παρουσιάστριας.

Χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της, η τραγουδίστρια έπεσε στις αγκαλιές των συνεργατών της και του καλού της, που την συνόδευσε στο Μάλμε: «μακάρι να μπορούσαμε όλοι να περάσουμε, αλλά δεν γίνεται αυτό! Δεν θέλω να στεναχωριέται κανείς εκεί στην Κύπρο», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Είχα ένα προαίσθημα αφού τελείωσα την εμφάνισή μου και άρχισε η επιλογή, αλλά όλα καλά», κατέληξε η Δέσποινα, με τον Πάνο Δούκα να της χαϊδεύει τα μαλλιά και να την φιλά τρυφερά, όταν όλα είχαν τελειώσει.

Μάλιστα, το ζευγάρι αναχώρησε πιασμένο χέρι – χέρι από το «Malmo Arena», προκειμένου να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής...

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση και τις δηλώσεις της Δέσποινας Ολυμπίου

Πηγή: εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη»

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα