Δύο "πονοκέφαλοι" για Αναστ&a

17:05 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Δύο "πονοκεφάλους" αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αναστασίου.εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (25/4, 20.30, "Απόστολος Νικολαίδης"), με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, για τους "32" του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Ο 41 ετών τεχνικός δεν υπολογίζει στον Νίκος Μαρινάκη, ο οποίος υπέστη "σφίξιμο" στο δικέφαλο μετά το ματς κόντρα στον ΟΦΗ και "τρέχει" να προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, την Κυριακή, στη "Λεωφόρο".

Αντικαταστάτης του, θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τάκης Σπυρόπουλος.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει

και ο Μάρκους Μπεργκ, υποφέρει από πόνους στην πλάτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ούτως ή άλλως, ο Αναστασίου σκποεύει να χρησιμοποιήσει τον Καρέλη, στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπεργκ, πιθανότατα στον πάγκο.

Συν τοις άλλοις, ο τεχνικός των "πράσινων" γνωρίζει πως "οφείλει" να δίνει ανάσες στον Σουηδό, που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται "λίρα εκατό" για το "τριφύλλι" (όχι βέβαι, πως δεν ήταν γνωστή η αξία του 27χρονυ φορ, "απλώς" αρχίζει να...ανοίγει λογαριασμό και στον Παναθηναϊκό!).

Εκτός του Καρέλη, που αναμένεται να χρησιμοποηθεί στην κορυφή από τον κόουτς των "πράσινων" κόντρα στον Εργοτέλη οι υπόλοιποιι:

Τερματοφύλακας ο Κοτσόλης.

Σπυρόπουλος-Χουχούμης στα άκρα της άμυνας, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μέντες στο κέντρο, με έναν εκ των Ζέκα, Ατζαγκούν και Ντίνα, να διεκδικούν τιην δεύτερη θέση των χαφ.

Τον Καρέλη θα πλαισιώσουν, στο ένα άκρο ο Κλωναρίδης (ντεμπούτο), και στο άλλο ο Μπαϊράμι..

Στην αποστολή, για πρώτη φορά φέτος, αναμένεται να στμπεριληφθεί και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, που ίσως αγωνιστεί ως αλλαγή.

Ο προπονητής του ¨τριφυλλιού", στην ομιλία του προς τους παίτες, στο "Γιώργος Καλαφάτης", μετά την προπόνηση, υπογράμμισε πως «Ναι μεν νικήσαμε τον ΟΦΗ, αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας, όμως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα»...

Στο μεταξύ, οι διοικούντες τους "πράσινους" (μετά από αυτό του Ζέκα), σκοπέυουν να επεκτείνουν και το συμβάλαιο τού Τάσου Λαγού, το οποίο "εκπνέει", το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόθεση των ιθυνόντων του "τριφυλλιού" είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον 21 ετών μέσο, που 'εχει πραγματοποιήσει ιδιαίτερα καλές εμφανίεις, έως το 2016.

Την ευαισθησία του ως άνθρωπος έδειξε ο Λουτσάνο Φγκερόα, ο οποίος απέστειλε στον 13χρονο, φίλο των "τριφυλιού", Θοδωρή, (που είχε πέσει σε μια σπηλιά 18 μέτρων στο "Αττικό Άλσος" και κατάφερε να απεγλωβιστεί, έπεια από πολύωρη επιχείρηση της ομάδας διάσωσης), μία φανέλα με το όνομά του και την υπογραφή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα