Cameron Diaz για την αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής

14:42 4/1/2014 - Πηγή: TNSite
​Συμβουλές για την περιποίηση και την αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής των γυναικών δίνει η Cameron Diaz στο νέο της βιβλίο, με τίτλο «Body Book».

Η 41χρονη ηθοποιός που δεν διστάζει να μοιραστεί πολύ… προσωπικές της πληροφορίες, συμβούλεψε τις γυναίκες να μην αποτριχώνουν τελείως τον κόλπο τους κάνοντας laser,και αιτιολόγησε γιατί: «Αν και είναι εντελώς προσωπική υπόθεση, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Κατά την άποψη μου, καλό είναι να μην αποτριχώνετε τον κόλπο

σας. Σε είκοσι χρόνια από σήμερα, θα θέλετε να τον παρουσιάσετε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο για εσάς, και θα ήταν καλό να τον αφήσετε να το… “ξετυλίξει” σαν δώρο, όπως ακριβώς ήταν παλιά. Να μην είναι άδειο! Προσωπικά, πιστεύω πως η μόνιμη αποτρίχωση με laser είναι τρελή ιδέα. Για πάντα; Είναι τρομακτικό. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε πως θα φοράτε για πάντα το ίδιο στυλ παπουτσιών και το ίδιο στυλ jean, αλλά δεν θα το κάνετε. Οπότε… Η ιδέα ότι ο κόλπος είναι προτιμότερος πλήρως αποτριχωμένος, είναι φαινόμενο της εποχής, και αυτά αλλάζουν κορίτσια!».

Και συνεχίζει λέγοντας πως όταν ο κόλπος έχει τρίχες, «το κάνει πιο μυστήριο για τον εραστή σας, ο οποίος ψάχνει τη σεξουαλικότητα σας. Σας κρατάνε κρυφά τα “αγαθά” σας, με αποτέλεσμα ο εραστής σας να πρέπει να έρθει πιο “κοντά”, ώστε να τα ανακαλύψει».

ΠΗΓΗ: star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα