Beyonce: Έδωσε ζωή σε 12χρονη καρκινοπαθή

23:07 26/12/2013 - Πηγή: TNSite

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, κυριολεκτικά δώρο ζωής, έκανε η Beyoncé σε μια 12χρονη θαυμάστριά της, που πάσχει από καρκίνο,. Η star εκπλήρωσε την ευχή της μικρής να τη δει από κοντά.

Η μικρή Τέιλον δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μόλις είδε την παγκοσμίου φήμης στάρ να κατεβαίνει από την σκηνή, να την πλησιάζει και την αγκαλιάζει σφιχτά!

beyonce

Το 12χρονο κοριτσάκι που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι Beyoncé ήταν δίπλα της, τραγουδούσε και χόρευε για αυτήν.

beyonce2

Η

τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της οργάνωσης «Make a Wish», που ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί που υποφέρει να χαμογελάσει.

beyonce1

Αυτή ήταν η δεύτερη καλή πράξη που έκανε η star. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο πολυκατάστημα Walmart στη Μασαχουσέτη, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν την είδαν να περιφέρεται ανάμεσά τους με το καρότσι της. Με τη συνοδεία των σωματοφυλάκων της έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της.

Χαρούμενη και με κέφι αγόρασε μια κούκλα για την κόρη της και ένα αντίτυπο του ολοκαίνουργιου δίσκου της, που κυκλοφόρησε μέσω iTunes

beyonce3

Η 32χρονη σταρ έκανε μια τεράστια έκπληξη στους θαυμαστές και όλους όσοι βρίσκονταν εκεί, όταν έφτασε στο ταμείο: Ευχήθηκε «καλές γιορτές σε όλους»!

Δείτε το βίντεο της συναυλίας της Beyonce και τις συγκινητικές στιγμές με τη μικρή καρκινοπαθή θαυμάστριά της

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα