Beyonce: Δεν σηκώνει κουβέντα για την αδερφή της

22:50 6/5/2013 - Πηγή: TNSite

Όποιος τολμήσει να κακολογήσει τη μικρή της αδερφή, η Μπιγιονσέ πρασινίζει και γίνεται Hulk. Η 31χρονη τραγουδίστρια σε πρόφατη συνέντευξη της δήλωσε πως είναι πολύ δεμένη με την 26χρονη Σολάνζ, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια κι έχει βγάλει κομματια που μας έχουν κολλήσει για αρκετό καρό (όπως αυτό) και δύσκολα δέχεται αρνητικά σχόλια για εκείνη.

«Αν κάποιος πει κάτι ασχημο για την αδερφή μου τρελαίνομαι Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Μεταμορφώνομαι σ' έναν παράφρονα!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Britain's more και δε νομίζουμε

πως μετά απ' αυτό θα τομήσει κανείς να πιάσει στο στόμα του τη μικρότερη Νόουλς.

Η Queen B έχει σε απόλυτη προταιρεότητα τους οικογενειακούς δεσμούς και μίλησε και για της πρώην Destiny's Child, Κέλι Ρόουλαντ και Μισέλ Γουίλιαμς με τις οποίες είναι σαν αδέρφια.

«Ήταν η οικογένεια μου.. Χρειαζόμασταν η μία την άλλη πάρα πολύ και ήμασταν υπερβολικά δεμένες. Μπορούσαμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και να τραγουδάμε σε απόλυτη αρμονία χωρίς να συννενοηθούμε από πριν. Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι..Μ' αυτό το δέσιμο μεγάλωσα. Κοιμόμασταν σαν εννιάχρονα στο ίδιο δωμάτιο!» είπε συγκινημένη.

Φυσικά με σόλους, δεν ξέχασε και τον σύζυγο της από το 2008, Τζέι Ζ. Όπως ισχυρίζεται έχουν μοναδική χημεία μεταξύ τους και η σχέση τους βασίζεται σ' αυτά που πρέπει να έχουν ως βάση οι υγιείς σχέσεις ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι απλά δύο διάσημοι που είναι ζευγάρι όπως σκέφονται κάποιοι. Άκρως οικογενειακή η κτάσταση δηλαδή στους Κάρτερ.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα