« Καταγγελίες από το 2012 ότι το άτυχο βρέφος κινδύνευε»

17:50 10/7/2013 - Πηγή: TNSite

Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας.

Σε βάρος της νεαρής γυναίκας, που οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας, έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Όσον αφορά στα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 16 μηνών το καθένα, αρχικά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Εν τω

μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Ερυμάνθου, όπου ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αλεποχωρίου, είχε στείλει κοινωνικό λειτουργό, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της 31χρονης και του συντρόφου της, αλλά συνάντησε άρνηση.

τι από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας.

Ακόμη αναφέρεται, πως τα δύο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πατρών, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα