Ξήλωσαν καλώδια μήκους 18 χιλιομέτρων!

Μαζί με τις κακοτεχνίες και τις επικίνδυνες στροφές που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές, ο περιβόητος Βόρειος Οδικός Άξονας στην Κρήτη έχει να αντιμετωπίσει και την έλλειψη φωτισμού, εξ αιτίας των… «κυνηγών» χαλκού που ρημάζουν τους πυλώνες και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του!....

Από τη δράση τους κινδυνεύουν άμεσα όσοι κινούνται στην εθνική οδό, αφού έχουν βυθίσει επανειλημμένα στο σκοτάδι πολλούς κόμβους αλλά και διασταυρώσεις σε κατοικημένες περιοχές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο στα Χανιά, οι αρμόδιες υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά καλώδια συνολικού μήκους… 18 χιλιομέτρων, ο χαλκός των οποίων θα κατέληξε σε κάποιο χυτήριο!
Οι αλλεπάλληλες κλοπές και οι τρόποι αντιμετώπισής τους έγιναν αντικείμενο σύσκεψης των αρμόδιων περιφερειακών και δημοτικών φορέων, ενώ ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανακοίνωσε ότι τα συνεργεία της Περιφέρειας θα αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατό τον κλεμμένο εξοπλισμό και ζήτησε τη συνδρομή των πολιτών και των δήμων για να αποτραπούν νέες φθορές στο οδικό δίκτυο.
Keywords
Τυχαία Θέματα