ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ!


ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠO ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!Όλα τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τους εγκάθετους τραμπούκους το έμμισθουυπαλλήλου του ΣYΡΙΖΑ και περιφερειακού συμβούλου Θ.Πετράκου που μετέτρεψαν τοΠεριφερειακό συμβούλιο σε αρένα του box. Ολόκληρο του δημοσίευμα από το έγκυρο moriasnews.gr... Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Κινδύνεψανζωές στο περιφερειακό..
Ρίχνουνευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ
και ΠΑΜΕ
Τα σπάσανεόλα στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη οι κάτοικοι από τηνΜαντινεία την ώρα που έγινε η ονομαστική ψηφοφορία για την έγκριση τουεργοστασίου λυμάτων στην περιοχή.
Την ώρα τηςψηφοφορίας κάποιοι εγκάθετοι που δεν είχαν σχέση με τους ντόπιους πουδιαμαρτύρονταν κόσμια….άρχισαν να κτυπούν περιφερειακούς συμβούλους και ναπροσπαθούν να κάνουν μεκελειό
Κόλαση….αποπαντού οι πάντες πλέον εκτόξευσανμπουκάλια και γυαλιά και καρέκλεςεναντίον του περιφερειάρχη κ . Πέτρου Τατούλη και των περιφερειακών συμβούλωνμε αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πολίτης στο μάτι από γυάλινο ποτήρι πολύσοβαρά που μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.
Προς τιμήντους Τατούλης και Δράκος έμειναν όρθιοι και δεν έφυγαν ενώ κινδύνευε η ζωήτους…
Μετά από 15λεπτά περίπου και αφού είχε γίνει το κτίριο «καλοκαιρινό» ήρθαν και οιενισχύσεις από την αστυνομία για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, οι δυνάμεις τηςαστυνομίας παρατάθηκαν μπροστά από τους αγανακτισμένους πολίτες μην μπορώνταςκαι πάλι να ελέγξουν την κατάσταση.
Η αίθουσακυριολεκτικά ισοπεδώθηκε…!
Τώρα τα ΜΑΤέχουν μπεί στην αίθουσα….
Keywords
Τυχαία Θέματα