Ξεχωριστά θα διαδηλώσουν οι απόστρατοι στις 19 Σεπτεμβρίου



Συμπαράσταση στα αιτήματα των εν ενεργεία συναδέλφων τους, μα και την πρόθεσή τους να μη λάβουν μέρος σε κοινές εκδηλώσεις με αυτούς αφού «η επίλυση των αιτημάτων τους αποτελεί ευθύνη της φυσικής τους ηγεσίας», εκφράζουν με ανακοίνωσή τους Τρεις Ενώσεις Αποστράτων....
Εν τω μεταξύ, το Συντονιστικό των Ενώσεων κάνει λόγο για περιπτώσεις οργανώσεων «που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τους Αποστράτους, ενώ στην ουσία εκπροσωπούν κάποιες δεκάδες».
Τέλος, η ανακοίνωση καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ακριβέστερα,
η ανακοίνωση αναφέρει:«Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ), το οποίο εκπροσωπεί 100.000 αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας:
α. Συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, τα στηρίζει και τα προβάλει σε κάθε ευκαιρία που δίνεται.β. Δεν συμμετέχει σε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τους εν ενεργεία συναδέλφους, γιατί η επίλυση των αιτημάτων τους αποτελεί ευθύνη της φυσικής τους ηγεσίας.γ. Διαμαρτύρεται για τις μέχρι τώρα γενόμενες περικοπές στις συντάξεις και στα μερίσματα που σε συνδυασμό με τις υπερβολικές φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν καταστήσει την επιβίωσή μας προβληματική, αλλά και για τις διαφαινόμενες νέες σφαγιαστικές μειώσεις, καλούν όλους τους αποστράτους σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος με εν συνεχεία πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Οικονομίας»
Keywords
Τυχαία Θέματα