ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας.Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Ρήγας τόνισε ότι η κυβέρνηση δε μπορεί να κριθεί σε δυο χρόνια και σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης σημέιωσε:..

"Το ότι προκαλέσαμε ψήφο εμπιστοσύνης το κάναμε για πολύ συγκεκριμένους λόγους" και απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ
πρόσθεσε ότι "εσείς με την πολιτική του άρπα κόλλα και του ρεσάλτο στην εξουσία, είχατε αρχίσει και διαμορφώνατε μια επικίνδυνη για τον τόπο κατάσταση".

"Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει στον συνταγματικά προβλεπόμενο χρόνο" τόνισε μεταξύ άλλων ο Π. Ρήγας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "εκμεταλλεύεται την ανασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας".

"Αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητάμε δεν είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι τα έχει κάνει όλα καλά, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για τη χώρα. Τη χώρα θα την κρατήσουμε όρθια" τόνισε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο ο Π. Ρήγας δήλωσε: "Εμείς αυτήν την στιγμή στο ΠΑΣΟΚ έχουμε κυριολεκτικά περάσει μέσα από την κόλαση. Αλλά έχουμε πάρει μία απόφαση" προσθέτοντας ότι δεν υπολογίζουν σε καμία περίπτωση το πολιτικό κόστος αλλά είναι αταλάντευτοι σε ένα και μόνο στόχο που είναι η έξοδος της χώρας από την κρίση.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Παναγιώτη Ρήγα στη Βουλή :
Keywords
Τυχαία Θέματα