Βενιζέλος: Ξέρουμε ποιοι πρόδωσαν τον Παπανδρέου…

«Ξέρουμε ποια πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρόδωσαν τον Παπανδρέου» τόνισε με αφορμή το δημοσίευμα των FT για τις Κάννες, ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha...
Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του
ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως «χυδαιολογεί» σε βάρος της κυβέρνησης και «κάνει μόνη της» εξωτερική πολιτική.
«Χάσαμε 25 βουλευτές. Είναι άνθρωποι του στενού κύκλου του Παπανδρέου. Δεν είναι δικοί μου. Εγώ στήριξα με τεράστιο κόστος τον Παπανδρέου» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και αναφερόμενος σε συγκεκριμένα στελέχη είπε ότι: «Ο Καστανίδης, η Κατσέλη κατεψήφισαν και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΗΜΑΡ. Πριν από αυτούς Βουδούρης, Κουρουπλής, Σακοράφα, Παπαχρήστος. Έλεος με αυτά, τέρμα» τόνισε. Για τις Κάννες, είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε τις αποφάσεις και διάλεξε πρωθυπουργό. Επεσήμανε ότι τα στελέχη φαίνονται στα δύσκολα και στα χαμηλά ποσοστά.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει οικοδομήσει μια δημαγωγία «που έχει φτάσει στο ταβάνι» πάνω στις πλάτες της κυβέρνησης και εκτίμησε πως τώρα, «υπάρχει εκνευρισμός» και λένε «ρίξε όλα τα κάρβουνα στη μηχανή» επειδή «η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο».
Ο κ. Βενιζέλος, χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «όχημα διαμαρτυρίας» το οποίο ψηφίζουν σε μεγάλο βαθμό άνθρωποι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. «Τους λέμε να το ξανασκεφτούνε. Αυτό που ψάχνουν θα το βρουν από τον ασφαλή τρόπο που τους έχουμε πει εμείς, με ειλικρίνεια».
Χαρακτήρισε «άδικους» και «ανακριβείς» τους ισχυρισμούς ότι η ΝΔ τα έχει πετύχει όλα μόνη της και αναφέρθηκε στη «μεγάλη στροφή» της ΝΔ σε κόμμα ευθύνης μετά την αντιμνημονιακή φάση. Σκληρή κριτική άσκησε ο κ. Βενιζέλος και κατά της ΔΗΜΑΡ, πως «πάει να πάρει τα ψίχουλα του ΠΑΣΟΚ», υιοθετώντας και ενθαρρύνοντας «τυχοδιωκτικές συμπεριφορές». Κατηγόρησε μάλιστα τη Η ΔΗΜΑΡ πως γίνεται «μηχανισμός εκλογικής στήριξης ανθρώπων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που φεύγει, αλλά αδυνατεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ του σήμερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα