ΤΡΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ…



Απο το:silvercity... Πρωτόγνωρες στιγμές συνεχούς δουλειάς προγραμματισμού, στοχοθέτησης και έντονης δραστηριότητας ζει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, υπό τη νέα διοίκησή του. Στο πλαίσιο των... ανακοινώσεων και δεσμεύσεων του, ο νέος δήμαρχος,κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, τρεις μόλις μέρες μετά την ορκωμοσία του, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον επικεφαλή της Τεχνική Υπηρεσίας του, επισκέφθηκε τον ΟΑΣΑ για μία τελική συζήτηση και λήψη αποφάσεων
στο θέμα της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αυτής, κατατέθηκε η Μελέτη-Σχέδιο του Δήμου για την πρώτη λεωφορειακή γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας που θα λειτουργήσει σύντομα στον Δήμο, όπως ακριβώς εξαγγέλθηκε από τον Δήμαρχο .
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, σε προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή της τεχνικής μας υπηρεσίας Δημήτρη Τάσσιο και την τμηματάρχη Άλικη Παζαριού, γιατί σε χρόνο ρεκόρ ετοίμασαν - μετά από οδηγίες μου - το Σχέδιο Μελέτης για την Δημοτική Συγκοινωνία που επίσημα το πρωί καταθέσαμε στον ΟΑΣΑ. Μετά από μια διεξοδική και άκρως σημαντική συζήτηση καταλήξαμε, πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα επισκεφτούν τον δήμο μας αυτή την Τρίτη για να ελέγξουν την διαδρομή και να κάνουν διορθώσεις.
Αν όλα είναι καλά, θα εντάξουμε τις προτάσεις τους στην τελική μας τεχνική μελέτη, την όποια, εφόσον εγκρίνει το Δημοτικό μας Συμβούλιο, το αργότερο σε ένα μηνά θα μας την έχει εγκρίνει και ο ΟΑΣΑ. Έτσι με την παράδοση των λεωφορείων πιστεύουμε ότι οι δημότες μας μέχρι τέλος του χρόνου θα χαρούν δωρεάν τις υπηρεσίες της δημοτικής συγκοινωνίας και θα έχουν άνετη μετακίνηση προς το ΜΕΤΡΟ και άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
Οργανωμένα λοιπόν, βήμα-βήμα, νόμιμα και μεθοδικά υλοποιούμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα από τις πρώτες κι όλας μέρες της νέας μας διοίκησης, ενώ στα πρώτα Συμβούλια θα φέρουμε και σημαντικές ανάλογες αποφάσεις».
Από την άλλη μεριά, η αντιπολίτευση του κ. Χρ. Κορτζίδη δείχνει να «παραπατάει», βγάζοντας ασμένως ανακοινώσεις, η ίδια ή μέσω «αντιπροσώπων» της, που, αν μη τι άλλο, την εκθέτουν.
Σε αυτές, μεταξύ των άλλων, αναφέρεται, ότι δεν υπάρχει μελέτη για τη δημοτική συγκοινωνία κ.α.,καθώς και ότι ο δήμαρχος - στον οποίο αποδίδει και πάλι διάφορους χαρακτηρισμούς - μπλόκαρε με απόφασή του τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Σχολικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα, αυτές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις πρώτες ανάγκες τους.
Την ανακοίνωση όμως αυτή η δημοτική παράταξη του κ. Κορτζίδη ... απέσυρε στη συνέχεια, δείχνοντας έτσι προχειρότητα σε αυτά που λέει και πράττει από την πρώτη μέρα του νέου ρόλου της.
Ποδαρικό με τα πρώτα δείγματα μιας αρνητικής νοοτροπίας στην άσκηση της αντιπολίτευσης που δίνει βάση στον ανούσιο εντυπωσιασμό .
Keywords
Τυχαία Θέματα