ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΝΕΛΛΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ…

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ!
Ακόμα ένα "εκρηκτικό" δημοτικό συμβούλιο έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Το θέμα, που μονοπώλησε τη συζήτηση και τέθηκε επί τάπητος στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ήταν οι καταγγελίες, που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος...
κ. Ανδρέας Δούμας για αδιαφανείς διαδικασίες τόσο στην καταμέτρηση των χρημάτων στο παγκάρι του νεκροταφείου όσο και στην πώληση των μαρμάρων από τους τάφους.
Μετά την καταγγελία, που έκανε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο κατά του κ. Δούμα η μάχιμη δημοτική σύμβουλος κ. Νέλλη
Μαυρίδου, ο υποφαινόμενος αντιδήμαρχος έσπευσε να "κατηγορήσει" συγκεκριμένο blog για παραπληροφόρηση.

Έτσι, λοιπόν, χθες στο δημοτικό συμβούλιο και ενώ ο κ. Δούμας επέμενε ότι όλα τα παραπάνω είναι αναληθή και δεν περιλαμβάνονται στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, αποκαταστάθηκε η αλήθεια επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά όχι μόνο το blog faliropressnews αλλά και τα υπόλοιπα έντυπα που έγραψαν γι αυτό το θέμα.

Πρώτη η κ. Νέλλη Μαυρίδου διέψευσε τον αντιδήμαρχο δικαιώνοντας τα γραφόμενά τους. Στη συνέχεια η ευειδής δημοτική σύμβουλος και νομικός κ. Χαρά Γιαννοπούλου επισήμανε μάλιστα ότι δεν ξέρω αν αληθεύουν αλλά ειπώθηκαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,τα όσα διάβασε ο Κύριος Δούμας που έγραψαν τα blog όπου ο ίδιος μάλιστα απουσίαζε λόγω ασθενείας.
Keywords
Αναζητήσεις
nelli mauridou porno
Τυχαία Θέματα