ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!


ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ! Τελικά ο Δημήτρης Καλογερόπουλος κατάφερε ότι δεν προέβλεψαν οι Δημοσκόποι. Την άνοδο της ΝΔ ΣΤΗΝ Β΄ Αθήνας διπλασιάζοντας τα ποσοστά της από 12% σε 26%! Όλες οι δημοσκοπήσεις προέβλεπαν μικρή άνοδο της στην Αττική και ειδικά για την Β΄Αθήνας, για αυτό έδιναν προβάδισμα το απόγευμα μόνο 0,50% στη ΝΔ τα EXIT POLL...

Για
την ΝΔ υπεύθυνος για την Β΄Αθήνας, είχε οριστεί ο Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής της ΝΔ, τέως Πρόεδρος ΤΕΚΝΑ, Δημήτρης Καλογερόπουλος. Σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γεφυρώσει διαφορές, αντιπαραθέσεις, να ενώσει κομματικές οργανώσεις και αυτοδιοικητικούς, να ξυπνήσει συνειδήσεις, να μιλήσει στην ψυχή του Νεοδημοκράτη για την Ελλάδα, την Ευρώπη, την ΝΔ.
Αποτέλεσμα ήταν η μεγάλη συσπείρωση και το 26% από 12% που ήταν. Πάνω από το διπλάσιο, δηλαδή ο Καλογερόπουλος μίλησε από την ψυχή του και τον άκουσαν πολλοί, μένει να ακούν τους πολίτες όταν κάνουν κυβέρνηση και δεν θα χάσουν.
Η αλήθεια είναι η μόνη διέξοδος από τα προβλήματά μας. Το ψέμα είχε πάντα κοντά πόδια. Ο Καλογερόπουλος κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη των στελεχών γιατί πάντα έλεγε μόνο αλήθειες από όποια θέση και αν υπηρέτησε τα κοινά.
Keywords
Τυχαία Θέματα