Το θέμα της διαδοχής της άνοιξε και επίσημα στο ΚΚΕ η Αλέξα Παπαρήγα

«Το κόμμα δεν έχει έλλειψη σε ικανά πρόσωπα» δήλωσε χθες η Αλέκα Παπαρήγα ανοίγοντας και επίσημα το δρόμο για τη διαδοχή της στην ηγεσία του ΚΚΕ....

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι «τον λόγο έχουν πλέον τα αρμόδια όργανα». Η Αλέκα Παπαρήγα παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο
του κόμματος που θα γίνει την άνοιξη, καλώντας την εργατική τάξη και τα φτωχά στρώματα των αυτοαπασχολούμενων, τους νέους και τις γυναίκες να σπάσουν τα ιδεολογικά ασφυκτικά όρια και να συμπορευθούν με το ΚΚΕ.
Η κυρία Παπαρήγα έκλεισε επίσης την πόρτα για πιθανές συνεργασίες με άλλους κομματικούς σχηματισμούς καλώντας για δημιουργία συμπαγούς λαϊκού μετώπου μόνο με κομμουνιστές και αποκλεισμό των στελεχών τα οποία εγκατέλειψαν το κόμμα στις δύσκολες στιγμές του για να φτιάξουν άλλα κόμματα.
«Μπαίνουμε, βγαίνουμε, όπως μας κατέβει; Μιλάμε για στελέχη, μιλάμε για πρώην μέλη της ΚΕ. Μπορεί να αλλάξει το στέλεχος γνώμη; Μπορεί να αλλάξει. Αλλά αυτά που έλεγαν χρησιμοποιήθηκαν απο τον αντίπαλο εναντίον του» είπε η κυρία Παπαρήγα.
Keywords
Τυχαία Θέματα