«Το μέτρο της επίταξης είναι αναγκαίο»…

«Η εποχή που η κάθε συνδικαλιστική ηγεσία μπορούσε να συγκυβερνήσει παρήλθε. Όσοι πιστεύουν ότι θα συνεχιστεί αυτό κάνουν λάθος...
η μεγάλη πλειοψηφία του λαού τάσσεται με την κυβέρνηση, είναι βαθιά γελασμένοι» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, στον απόηχο της απόφασης του δικαστηρίου για τη ΔΕΗ, που κηρύσσει παράνομη και καταχρηστική την απεργία των εργαζομένων στην επιχείρηση.

«Είμαστε νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση, που έχει
τη δεδηλωμένη. Έχει τελειώσει η εποχή που οι συνδικαλιστές κατέβαζαν τους διακόπτες όποτε ήθελαν (...). Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική από την πλευρά της ΓΕΝΟΠ» τόνισε ο κ. Ντινόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε ότι: «Το μέτρο της επίταξης δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά είναι αναγκαίο και η χώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω».

Παράλληλα, έκανε λόγο για ανάγκη αξιοκρατικών κριτηρίων στις προσλήψεις τη στιγμή που τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 το μεγαλύτερο ρουσφέτι ήταν ο διορισμός στη ΔΕΗ.

«Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο και αναμένουμε έναν μεγάλο αριθμό τουριστών» σημείωσε, προσθέτοντας ότι δεν γίνεται οι τουρίστες να έρχονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να μην υπάρχει κλιματισμός.

«Θα συνεχιστεί η απεργία» τόνισαν από τη μεριά της ΓΕΝΟΠ οι κ.κ. Παντελής Καραλευτέρης και Γιώργος Μπίτζας.

«Θα διορθώσουμε τον αριθμό του ποσοστού που πρέπει να είναι εξαιρούμενο, δηλαδή του προσωπικού ασφαλείας, για το οποίο κρίθηκε παράνομη η απεργία, και θα συνεχίσουμε την απεργία» σημείωσε ο κ. Μπίτζας.
Keywords
Τυχαία Θέματα