Το μεσημέρι αποχαιρετούν τη 43χρονη Ναταλία στην Πάτρα

Τραγική φιγούρα το 8χρονο κοριτσάκι της άτυχης γυναίκας που έμεινε ορφανό - Οι απαντήσεις του συζύγου της, στους ισχυρισμούς του δράστη...Το μεσημέρι, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρετούν τη 43χρονη Ναταλία, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του 33χρονου Αλβανού Arti Janka, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.
Η κηδεία της γυναίκας και μητέρας ενός κοριτσιού, θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α' Νεκροταφείο Πάτρας. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων,
να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός της Αγάπης και του Ιατρικού Συλλόγου για το Κοινωνικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

Στον ανακριτή ο δράστης του φονικούΣήμερα επίσης θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία Arti Janka, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε και πήρε προθεσμία. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, φέρεται να είπε: "Γνώρισα τη Ναταλία πριν από 1,5 χρόνο. Εργαζόμουν κοντά της στο cafe - restaurant στο Ρίο. Την ερωτεύτηκα. Κάποια στιγμή συνάψαμε σχέση. Τυφλωμένος από τον έρωτα που ένιωθα γι' αυτή της ζητούσα να χωρίσει.
Εκείνη το υποσχόταν αλλά δεν το έκανε. Έφυγα στην πατρίδα μου να ξεχάσω. Όμως πήρα την απόφαση να έρθω πάλι στην Πάτρα, για να δοθεί μια λύση. Όταν της ζήτησα ξανά να χωρίσει με έδιωξε. Θόλωσε το μυαλό μου. Άρπαξα το μαχαίρι και τη χτύπησα..."

Ο σύζυγος του θύματος απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του δράστη ότι δηλαδή διατηρούσε σχέση με την άτυχη γυναίκα. «Όλη αυτή η ιστορία περί Αλβανού που γνωρίζαμε και ζούσε μαζί μας δεν ισχύει. Πιθανότητα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας Αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο, καμία» είπε σε δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τον σύντροφο του θύματος, ο δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα χωρίς να προηγηθεί κάποια φιλονικία. «Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς. Περιμένω και εγώ να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι»
Keywords
Τυχαία Θέματα