Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά το πρωί της Πέμπτης ο Μιλ. Βαρβιτσιώτης

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, οι αυξημένες τιμές σε προϊόντα που πωλούνται στα πλοία και η άσχημη οικονομική κατάσταση των πολιτών που δυσκολεύονται πλέον να πάνε διακοπές ήταν ανάμεσα στα παράπονα που έκαναν νωρίς το πρωί επιβάτες πλοίων στον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο λιμάνι του Πειραιά...
Ανάμεσα στα πλοία που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά
ο υπουργός ήταν το "Μπλου Σταρ Δήλος" και το "Νήσος Μύκονος". Ο υπουργός συνομίλησε με επιβάτες προκειμένου να ενημερωθεί για το εαν είναι ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο λιμάνι και από τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Λιμενικό για την απρόσκοπτη μετακίνηση τους.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Λιμενάρχειο Πειραιά. Νωρίτερα συνομίλησε και με ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων και σύμφωνα με πληροφορίες του εξέφρασαν παράπονα για την άδικη, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά των αρμοδίων απέναντι τους λέγοντας πως τους έχουν αποκλεισμένους σε ένα σημείο του λιμανιού.
Συνεργάτες του ανέφεραν πως στόχος του είναι να τονιστεί το μήνυμα της ετοιμότητας και της ασφάλειας του λιμανιού από την πρώτη ημέρα του μήνα που παρατηρείται μαζική έξοδος των εκδρομέων.
Keywords
Τυχαία Θέματα