Τη Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ανακοινώσει το νέο πολιτικό κόμμα

Στις 15 Απριλίου ο Ανδρέας Λοβέρδο θα ανακοινώσει το νέο πολιτικό κόμμα, μέσα από την ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σπορτινγκ στα Πατήσια...

Στην εκδήλωση θα μετέχουν, άνθρωποι απλοί με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνία, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις «που έχουν κολλήσει ένσημα» όπως λέει και ο πρώην υπουργός.
Ο κ. Λοβερδος θα μιλήσει δίνοντας το στίγμα και τους στόχους του νέου κόμματος, ενώ αναμένεται να αναλύσει τις πολιτικές θέσεις του νέου φορέα, επιτιθέμενος
στην κυβέρνηση, όχι για την ουσία της πολιτικής που ακολουθεί, αλλά για την «πλημμελή» άσκηση της καθημερινής διαχείρισης και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε φλέγοντα ζητήματα.
Τα πιο γνωστά πολιτικά πρόσωπα που θα δώσουν το παρών είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης. Η ιδρυτική εκδήλωση,θα ανοίξει με ομιλία του κ. Λοβερδου, ενώ θα ανακοινωθεί και η οργανωτική δομή του νέου κόμματος.
Το όνομα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ενωτικό, και θα παραπέμπει σε σύνθημα. Η παρουσίαση του νέου κόμματος θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.
Keywords
Τυχαία Θέματα