Θύμα ληστείας μίλησε μετά από 11 έτη σε κώμα

Ένας 35χρονος, θύμα βίαιης επίθεσης με σκοπό τη ληστεία, κατάφερε να μιλήσει μετά από 11 χρόνια κατά τα οποία βρισκόταν σε κώμα....

Οι πρώτες του λέξεις ήταν: Τους έπιασαν;

Ο Λέον Άνταμς ήταν 24 ετών όταν έπεσε θύμα ληστείας από κακοποιούς, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν, τον παράτησαν αιμόφυρτο στον δρόμο, σε πολύ κακή κατάσταση. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην περιοχή Cardiff της Βρετανίας τον Φεβρουάριο του 2002.

«Τους έπιασαν;» ρώτησε με αγωνία τη μητέρα του ο πρώην μπάρμαν, όταν κατάφερε τελικά να συνέλθει. Η απάντηση ωστόσο ήταν
αρνητική.

Η μητέρα του, η 56χρονη Άντζελα Μέιν ανέφερε: «Η κατάστασή του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είναι φυσικό να θέλει να μάθει τι συνέβη στα 11 αυτά χρόνια που πέρασαν και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον».

Να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες ανάμεσα στον Άνταμς και στα πρόσωπα που τον περιστοιχίζουν γίνονται μέσω ειδικού μηχανήματος, στο οποίο ο 35χρονος αποτυπώνει τις σκέψεις του, αφού ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Παρόλα αυτά, η μητέρα του βρίσκει ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μπορεί να σχηματίζει φράσεις-oρισμένες εξ αυτών περίπλοκες.

Η αστυνομία ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να αναρρώσει πλήρως, γεγονός που θα τη βοηθήσει στον εντοπισμό των κακοποιών που πριν από 11 χρόνια παραλίγο να σκοτώσουν τον 24χρονο-τότε-Λέον.
Keywords
Τυχαία Θέματα