Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 28χρονου

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για το θάνατο του Τάσου Ντούπη, του 28χρονου άνδρα από το Μαζαράκι της Ηλείας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, όταν πήγε με έναν φίλο του και μια 36χρονη γυναίκα σε
εστιατόριο στην οδό Γερανίου, για να πάρει δεδουλευμένα που της όφειλαν....

Τραγική σύμπτωση, στο νοσοκομείο που ο άτυχος 28χρονος μεταφέρθηκε νεκρός βρισκόταν και ο πεθερός του για να κάνει επέμβαση.
«Δεν ήξερα ότι θα ερχόταν στην Αθήνα. Την άλλη μέρα το έμαθα. Ο δήθεν φίλος του τον έμπλεξε»
λέει συντετριμμένη η σύζυγος του θύματος.

Γενικότερα πάντως, κανείς από την οικογένειά του δεν γνώριζε ότι βρισκόταν στην Αθήνα. Ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι ήταν νεκρός, ενώ όπως λένε δεν πήραν απαντήσεις από τον φίλο του που ήταν μαζί.
«Το παιδί το πήγε ο άλλος που ήταν παρέα, το πήγε εκεί ή πρέπει να ήταν εσκεμμένη δουλειά να το σκοτώσουν.
Αυτός μας έλεγε από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ότι έγινε μια παρεξήγηση και τον έδιωξα για να μην τον ψάχνει η Αστυνομία και τον ψάχνω να τον βρώ. Δεν είναι ο Τάσος, κορόιδευε.» αναφέρει ο πατέρας του 28χρονου.

Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογένεια του 28χρονου αγρότη, που ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 2,5 χρόνων, είναι πολλά.
«Είπαν αυτοί ότι πήγαν να ζητήσουν χρήματα για κάποια κοπέλα και κάτι τέτοια, αυτά είναι για μικρά παιδιά, δεν μπορεί τώρα ο μπράβος για μια παρεξήγηση να τον σκοτώσει…θα τον πετάξει έξω.» αναφέρει ο θείος του θύματος.
Να σημειωθεί ότι ο διαχειριστής του καταστήματος κατηγορείται για ηθική αυτουργία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του όταν έγινε το επεισόδιο στο εστιατόριο ήταν ο Ινδός ιδιοκτήτης, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 43χρονο και εκείνος με τη σειρά του πήρε τον 39χρονο πυγμάχο που έχει γεννηθεί στην Τσετσενία με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι και του ζήτησε να πάει στο κατάστημα για να δει τι συμβαίνει.
Εργαζόμενοι πάλι στην επιχείρηση υποστηρίζουν ότι η 36χρονη ήταν επιθετική από τη στιγμή που πήγαν στο εστιατόριο.

«Της δώσαμε ένα μέρος των δεδουλευμένων και τα υπόλοιπα που δεν ήταν 700 ευρώ, ήταν κάτι λιγότερο από 400, της είπαμε να έρθει να τα πάρει και να υπογράψει ότι εξοφλήθηκε.» αναφέρει εργαζόμενη του λογιστηρίου.
Την Δευτέρα ο 39χρονος πυγμάχος και ο 43χρονος διαχειριστής του εστιατορίου θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Δείτε εδώ το βίντεο από το Newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα