Θεσμικός επενδυτής μπήκε με 14,4 εκ. δολ . στη Euroseas…

Με 14,4 εκατομμύρια δολάρια ενισχύει τη ρευστότητα των ταμείων της η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του NASDAQ ναυτιλιακή εταιρεία Euroseas Ltd συμφερόντων του Αριστείδη Πίττα. Πιο συγκεκριμένα, συμφώνησε να πουλήσει σε θεσμικό επενδυτή 11,2 εκατομμύρια μετοχές στην τιμή του 1,34 δολαρίου ανά κομμάτι...

Τα χρήματα θα δοθούν για την απόκτηση πλοίων και γενικότερα για εταιρικούς σκοπούς. Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαρτίου.
Ο πρόεδρος
και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αριστείδης Πίττας δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση 11,2 εκατομμυρίων μετοχών της εταιρείας από θεσμικό επενδυτή στην μέση τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής στο χρηματιστήριο, που θα αποφέρει 14,4 εκατ. δολάρια .Πιστεύουμε ότι αυτή η επένδυση είναι μία ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης στην στρατηγική και στις προοπτικές της Euroseas Ltd. Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε την επέκταση και ανανέωση του στόλου της εταιρείας προσθέτοντας ποιοτικά πλοία και ταυτόχρονα διευρύνοντας τη μετοχική της βάση» και συμπλήρωσε:
«Τα χρήματα θα δοθούν για τη χρηματοδότηση δύο νεότευκτων πλοίων και την πρόσφατη αγορά δύο panamax bulker και τη συνέχιση των αγορών εστιάζοντας στον τομέα των φορτηγών αλλά και σε επιλεγμένες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και στον τομέα των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.»
newmoney
Keywords
Τυχαία Θέματα