ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

Σε επιβεβαίωση της πρότασης που κυκλοφόρησε στα μέσα της εβδομάδας, ότι ο πρωθυπουργός είχε προτείνει «κάνα δυο υπουργεία» στον Σταύρο Θεοδωράκη προχώρησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημειώνοντας ότι «δεν θα άλλαζε τίποτα, αν το Ποτάμι έπαιρνε...
σήμερα ένα-δύο υπουργεία».«Η χώρα έχει ανάγκη από μία επαναστατική κυβέρνηση ρεαλιστών. Χωρίς λαϊκιστές αλλά με ανθρώπους που γνωρίζουν» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, θίγοντας τις κυβερνητικές παραφωνίες.

«Δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος να λέει ''θα παραχωρήσουμε τον ΟΛΠ στους Κινέζους'' και
ο υπουργός να απαντάει ''εγώ και οι συνδικαλιστές δεν θέλουμε τους Κινέζους''. Αυτά πρέπει να λύσει ο πρωθυπουργός και δεν τα λύνει» σημείωσε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ως το «μεγαλύτερο πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real ο επικεφαλής του Ποταμιού απηύθυνε έκκληση στον πρωθυπουργό εάν δέχεται πιέσεις αναφορικά με ένα ενδεχόμενο διάσπασης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και συνεργασία με το Ποτάμι να τις καταγγείλει επίσημα, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης ή δημιουργία κοινού μετώπου με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Κάθε μέρα που περνάει, η οικονομία βυθίζεται όλο και πιο πολύ. Η Ελλάδα δεν έχει μόνο συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους. Για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις δεν πλήρωσαν προμηθευτές, άρα δεν πληρώθηκαν και οι εργάτες των προμηθευτών, δεν έγιναν οι προγραμματισμένες επιστροφές ΦΠΑ και δεν έδωσαν ούτε τα λεφτά που έχουν προπληρώσει οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακά τους», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα