ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ...

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με την εκπαιδευτική κοινότητα της Καλλιθέας, ο υποψήφιος δήμαρχος, καθηγητής Τάκης Σκανδαλάκης επισκέφτηκε την Τρίτη τη Σιβιτανίδειο Σχολή...

Η σχολή χτίστηκε σε ένα χώρο τριάντα στρεμμάτων δωρεά των αδερφών Σιβιτανίδη πριν από 87 χρόνια και φοιτούν, σήμερα, σε αυτή 2.700 μαθητές μέσης εκπαίδευσης.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Σκανδαλάκης με τον πρόεδρο της σχολής Γεώργιο Κατανιά, τον γεν. διευθυντή Δημήτριο Μιχαλολιάκο και τους καθηγητές, συμφωνήθηκε η αμφίδρομη συνεργασία μεταξύ της νέας
δημοτικής αρχής και της σχολής. Μια συνεργασία που θα έχει ως αρωγό τον δήμο Καλλιθέας και από την άλλη πλευρά η Σιβιτανίδειος θα θέτει τις τεχνολογικές της υπηρεσίες στη διάθεση του δήμου.
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δια βίου μάθηση ενώ παράλληλα απέσπασε τη δέσμευση για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για μελλοντική κατασκευή υπόγειου παρκινγκ και χρήση τους κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα από τους νέους της πόλης μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα