Συνελήφθη βιαστής στο Βοτανικό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 46χρονος άνδρας «ψάρευε» γυναίκες μέσω αγγελιών και στη συνέχεια αφού έκλεινε μαζί τους ραντεβού ασελγούσε σε βάρος τους....

Μάλιστα, ο βιαστής είναι δραπέτης, από τον Απρίλιο του 2011 όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των Φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ωστόσο, η διεστραμμένη δράση του 46χρονου σταμάτησε το απόγευμα της Παρασκευής, όπου άνδρες
της αστυνομίας τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς τοιχοκολλούσε στους δρόμους της Αθήνας αγγελίες, όπου προσέφερε τάχα εργασία σε γυναίκες. Τα ανυποψίαστα θύματά του επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί του, προκειμένου να ορίσουν ραντεβού.
Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι άτυχες γυναίκες θα έπεφταν στα χέρια ενός βιαστή.

Τις χτυπούσε και τις απειλούσε με μαχαίρι
Κατά της συνάντησης που είχαν μεταξύ τους, ο δράστης έπειθε τα θύματά του να επιβιβασθούν σε ένα φορτηγό που διέθετε και τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά. Στη συνέχεια αφού της χτυπούσε, έβγαζε ένα μαχαίρι και τους το έβαζε στο λαιμό για να μπορέσει να τις ακινητοποιήσει και να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορμές του.
Από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.
Μάλιστα, ο δράστης είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλλιθέας και της Μεταμόρφωσης δύο φορτηγά αυτοκίνητα.
Ο συλληφθείς είναι δραπέτης, από τον Απρίλιο του 2011 όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των Φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα