Συνεδριάζει εκτάκτως το ΠΑΣΟΚ…

Την προεκλογική τακτική του κόμματος και την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου συζητά το απόγευμα η σκιώδης ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά από έκτακτη σύγκλισή της από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η διαμόρφωση του προεκλογικού διλήμματος απασχολεί ιδιαιτέρως την ηγεσία της Ιπποκράτους, καθώς οι δημοσκοπήσεις
που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν πως τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και το όριο του 20%, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απέχουν αρκετά από την συγκέντρωση από κοινού του 51%...
ώστε να νομιμοποιηθούν να προχωρήσουν σε συγκυβέρνηση μετά τις κάλπες. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι απώλειες προς τα κόμματα της Αριστεράς, κυρίως τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, αλλά-και εδώ είναι το περίεργο- και προς την Χρυσή Αυγή!
Η κράτηση και όπως όλα δείχνουν του Άκη Τσοχατζόπουλου αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο γιατί επιτρέπει στη Νέα Δημοκρατία να επιτίθεται στην Ιπποκράτους και προσωπικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το σκάνδαλο, αφού και η Εξεταστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας υπό τον κ. Τραγάκη δεν είχε παραπέμψει τον πρώην υπουργό.
Ούτε γιατί ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιχειρεί να εμπλέξει το ΚΥΣΕΑ επί Κώστα Σημίτη-άλλωστε για τις μίζες δεν κατηγορείται το ΚΥΣΕΑ αλλά ο ίδιος και η εγκληματική οργάνωση που σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε συστήσει. Αλλά γιατί υπενθυμίζει στους πολίτες τη διαφθορά που επικρατούσε σε ένα μεγάλο μέρος στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όσο αυτό βρισκόταν στην εξουσία. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο απομακρύνει εκ νέου πολλούς από όσους σκέφτηκαν να επιστρέψουν μετά την αλλαγή ηγεσίας και να ψηφίσουν ξανά ΠΑΣΟΚ.
Στη συνεδρίαση υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν: Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Ρέππας, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Παπουτσής, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μίμης Ανδρουλάκης.
Υπενθυμίζεται ότι έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα περιοδειών του Ευάγγελου Βενιζέλου για την εβδομάδα που ξεκινά, ενώ έτοιμα είναι και τα τηλεοπτικά σποτ, που περιέχουν στην πρώτη τους φάση ερωτοαπαντήσεις του Προέδρου του κόμματος στα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας.
Πηγή: real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα