Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τα τραπεζοκαθίσματα στη Θεσσαλονίκη



Νέο «σαφάρι» για τραπεζοκαθίσματα εξαπέλυσε χθες το μεσημέρι ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλιακή Λεωφ. Νίκης....
Πρόκειται για την 13η, από τις αρχές του καλοκαιριού, εκτεταμένη επιχείρηση ελέγχου τραπεζοκαθισμάτων, στην πλέον επιβαρυμένη περιοχή της παραλιακής Λεωφ. Νίκης και στον οδικό άξονα Στ. Καλάρη.
Συγκεκριμένα, η χθεσινή εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στα μπαράκια της παραλιακής, ελεγκτές της αρμόδιας Υπηρεσίας του δήμου
Θεσσαλονίκης συνεπικουρούμενοι από στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχους νομιμότητας και υπέρβασης των αδειών καταλείψεις κοινοχρήστου χώρου. Επίσης επανεξετάστηκαν και καταστήματα που δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του Δήμου Θεσσαλονίκης στις προηγούμενης εξορμήσεις.
«Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε την ευταξία και την ευνομία στην πόλη και για αυτό δεν θα σταματήσουμε τους ελέγχους. Ελπίζω ότι οι ιδιοκτήτες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να παρακωλύεται η ελεύθερη χρήση-προσπέλαση των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα ή από μόνιμα εμπόδια ή εγκαταστάσεις των καταστημάτων τους. Η Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε τέτοιου είδους νοοτροπίες και πρακτικές» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Χασδάι Καπόν.
Πηγή: thestival.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα