Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...



Mε αντιπροσωπεία του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελείτο από τον υπεύθυνο του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάσο Κουράκη βουλευτή... Α΄ Θεσσαλονίκης , τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παναγιώτη Κουρουπλή βουλευτή Β΄ Αθηνών και τους βουλευτές
που μετέχουν στο Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού : Πέτρο Τατσόπουλο βουλευτή Β΄Αθηνών , Γιώργο Πάντζα , βουλευτή Περιφέρειας Αττικής , Μαρία Κανελλοπούλου , βουλευτή Αχαΐας, Ευγενία(Τζένη) Βαμβακά, βουλευτή Β΄ Πειραιά και Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, βουλευτή Ηλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των βουλευτών για τα θέματα του υπουργείου, ενώ η επιτροπή των βουλευτών έθεσε στον υπουργό τις προτεραιότητες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα θέματα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα