Στυγερή δολοφονία με θύμα 69χρονο στη Σύρο

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 15:00 στη συνοικία Καμίνια της Ερμούπολης ο 69χρονος Δημήτρης Αγγελετάκης, μόνιμος κάτοικος Σύρου...

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ισόγειο χώρο του σπιτιού του ενώ παλιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών. Ο 69χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν πατέρας ενός παιδιού).

Στην περιοχή κατέφθασε μεγάλη αστυνομική δύναμη από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Σύρου αλλά και ο ιατροδικαστής ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.
Η έρευνα ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη από την αστυνομία.
Εντούτοις, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως ο θάνατος του 69χρονου άνδρα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αφού βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι πιθανότατα από τσεκούρι. Οι ενδείξεις από την έρευνα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία, τα κίνητρα της οποίας διερευνούν οι αρχές.
Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στην προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστη της δολοφονίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανακρίσεις ανθρώπων μέσα από το στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο του θύματος.

Πηγή: cyclades24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα