ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ CELEBRITY EQUINOX...

Έφτασαν στις 9.00 το πρωί και έφυγαν στις 6.00 το απόγευμα, οι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Celebrity Equinox», το οποίο κατέπλευσε σήμερα για 3η φορά στο λιμάνι της Σούδας. Επρόκειτο για μια γκέι κρουαζιέρα που οργανώθηκε για 2.707 τουρίστες οι...

οποίοι θέλησαν να ταξιδέψουν στα νερά της Μεσογείου και να γνωρίσουν τη Θάλασσα που διαθέτει τα περισσότερα φυσικά λιμάνια στον κόσμο.

Το κρουαζιερόπλοιο του Ομίλου Royal Caribbean Cruises Ltd με πλήρωμα 1.238
άτομα, έφτασε στα Χανιά από την Κατάνια της Σικελίας και συνεχίζει το ταξίδι του αυτή την ώρα με προορισμό την Μύκονο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλοίο κρουαζιέρας που έδεσε στο λιμάνι του νομού τη φετινή περίοδο, ενώ ο καπετάνιος έκανε λόγο για τις άριστες εντυπώσεις του σχετικά με τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμένα της Σούδας.

Το «Celebrity Equinox» είναι ένα από τα πολυτελή πλοία υπηρεσιών κρουαζιέρας με πολλές και συνεχείς βραβεύσεις και προσελκύει λόγω των καινοτομιών του, των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ιδιαίτερης πολυτέλειάς του πελάτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Το κύριο χαρακτηριστικό του αφορά, μεταξύ άλλων, και τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία που διαθέτει μιας και παράγει ενέργεια με φωτοβολταϊκά ενώ είναι εξοπλισμένο και με πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα