Στηρίζει τη σύζυγο του που σκότωσε άγρια τη μάνα του

Πριν από περίπου έναν χρόνο σόκαρε η είδηση ότι μια 32χρονη γυναίκα και μητέρα τριών μικρών παιδιών σκότωσε την 59χρονη πεθερά της με 68 μαχαιριές στη Χαλκιδική!
Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την 32χρονη και την καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής και όχι εκ προθέσεως....

Ο σύζυγός της Αντώνης, όμως, είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει παρά τον χαμό της μητέρας του!
Ο Αντώνης σήμερα τα έχει χάσει όλα! Έχασε τη μητέρα του, τη γυναίκα του που μαζί με το μικρότερο παιδί τους είναι στη φυλακή, το άλλο του παιδί που το μεγαλώνει η κουμπάρα
τους και το τρίτο, το οποίο ζει με την πεθερά του!
«Βλέπω έναν άνδρα που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον χαμό της μάνας και στη διατήρηση της οικογένειάς του και έναν άνθρωπο με κάποιες ενοχές, ότι δεν προστάτευσε τη γυναίκα του όσο θα έπρεπε αφήνοντάς την να κάνει υπομονή!», δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης!
Ο Αντώνης μιλά για τον λόγο που οδηγήθηκε η γυναίκα του στον φόνο!
«Η μητέρα μου έλεγε συνεχώς ότι τα παιδιά δεν είναι δικά μου, όμως ποτέ η γυναίκα μου δεν είχε δώσει δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Η γυναίκα μου είχε σε υψηλή εκτίμηση την αξιοπρέπειά της και το ήθος! Αυτό ήταν που την στεναχωρούσε και την πείραζε! Εγώ της έλεγα συνέχεια να κάνει υπομονή!»

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα
«Εκείνη την ημέρα η γυναίκα μου θα πήγαινε τον γιο μου σχολείο και μετά θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη στη γυναικολόγο γιατί νομίζαμε ότι μπορεί να ήταν έγκυος, επειδή κάναμε προσπάθειες και για τέταρτο παιδί! Η μητέρα μου τότε άρχισε να της φωνάζει και να της λέει: ‘’Πάλι θα κάνετε μωρό, Ποιανού είναι αυτό το μωρό;’’ και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς!», είπε ο Αντώνης.
«Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του! Εν τω μεταξύ αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα μου δέχθηκε επίθεση αφού ήταν σκισμένο το ρούχο της και είχε και μια ουλή!», συμπλήρωσε.
Όταν όμως άκουσε από τον αστυνομικό το τραγικό γεγονός η πρώτη σκέψη που έκανε ήταν να πέσει από το μπαλκόνι!
Τα αδέλφια του από την άλλη πλευρά ζητούν δικαίωση για τον χαμό της μητέρας τους και είναι απέναντί του! Εκείνος λέει: «Δικαιολογώ τα αδέλφια μου μέχρι ενός σημείου! Δεν έρχονται όμως στη δική μου θέση!»

Το χρονικό
Η γυναίκα του Αντώνη είχε πολύ κακές σχέσεις με την πεθερά της. Τον Ιανουάριο του 2012 η 32χρονη βρέθηκε στο σπίτι της πεθεράς της, ήρθαν σε έντονη λογομαχία και τη σκότωσε με 68 μαχαιριές! Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι οι 68 μαχαιριές δηλώνουν αφόρητη υπομονή, τεράστια οργή και αγανάκτηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα