Στην ΕΥΔΑΠ τα δίκτυα 8 δήμων της Αττικής



Σύσκεψη με 8 δημάρχους της Αττικής που έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραχωρήσουν τα δίκτυά τους στην ΕΥΔΑΠ πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας...

Τους παραδόθηκε από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ σχέδιο της σύμβασης, με στόχο να υπογραφεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Ελευσίνας: Τσουκαλάς Γιώργος, Λαυρεωτικής: Λεβαντής Κώστας, Μαραθώνα: Λουίζος
Ιορδάνης, Μαρκόπουλου: Μεθενίτης Σωτήριος, Μεγάρων: Μαρινάκης Ιωάννης, Παιανίας: Δάβαρης Δημήτρης, Σπάτων: Μάρκου Χρήστος και Φυλής: Μπουραΐμης Δημήτρης.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Στέλιος Σταυρίδης, ευχαρίστησε τους δημάρχους για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή και εξέφρασε την πεποίθηση πως με την υπογραφή των συμβάσεων ανατρέπεται θετικά το παρελθόν, σταματάει η «αιμορραγία» για την εταιρεία και νοικοκυρεύεται το σύστημα για όλους τους εμπλεκομένους.

Σημειώνεται πως τα συσσωρευμένα χρέη των παραπάνω δήμων προς την ΕΥΔΑΠ είναι της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Σε εκτόνωση εξάλλου φαίνεται να οδηγείται η «κόντρα» της ΕΥΔΑΠ με τον Δήμο Κερατσινίου.

Η εταιρεία αποφάσισε να αποδεσμεύσει το μεγαλύτερο μέρος των λογαριασμών του δήμου που είχε δεσμεύσει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των οφειλών του. Νωρίτερα, υπάλληλοι του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας έκαναν κατάληψη των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Γαλάτσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα