Σοκάρει η απολογία του «δράκου» της Πάρου

«Ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες περιλαμβάνει η απολογία του 19χρονου Πακιστανού που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο και μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα.....

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι χτύπησε το κεφάλι της κοπέλας με μια πέτρα βάρους περίπου πέντε κιλών, όπως υπολόγισε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την πράξη του.

Αναλυτικά κομμάτια από την απολογία του:
«Επειδή δεν δούλευα μου είπε ένας φίλος μου από το Πακιστάν που ήταν στη Πάρο να πάω και εγώ εκεί μήπως βρω καμιά δουλειά. Έτσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μένω μόνιμα στην
Πάρο. Με το που πήγα στην Πάρο ένα παιδί από το Πακιστάν ζήτησε από έναν Έλληνα που ήταν εκεί να μου βρει καμιά δουλεία. Μετά από λίγες μέρες, αυτός ο Έλληνας πήρε τηλέφωνο τον φίλο μου για να του πει για μια δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Ο φίλος μου όμως είχε πιάσει ήδη δουλειά κάπου αλλού και έτσι πήγα εγώ στη θέση του.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Χρυσή Ακτή και η δουλειά μου εκεί ήταν να κουρεύω το χορτάρι. Εκεί δούλευα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες που έφυγα από την Πάρο.
Τώρα θέλω να σας πω τι έγινε την Κυριακή 22 Ιουλίου. Το προηγούμενο βράδυ, το Σάββατο δηλαδή, είχα πάει μαζί με έναν φίλο μου από το Πακιστάν, τον «Ναΐμ», σε ένα πανηγύρι στο Πίσω Λιβάδι που είχε ελληνικά τραγούδια. Από το πανηγύρι φύγαμε γύρω στις 2:30 και ο «Ναΐμ» μου είπε να πάω να κοιμηθώ στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα από ένα βενζινάδικο στον κεντρικό δρόμο για τη Χρυσή Ακτή, να κάνουμε μαζί Ραμαζάνι και την άλλη μέρα να φύγω και να πάω στο ξενοδοχείο που δούλευα.

Ραμαζάνι κάνουμε γύρω στις 4 το πρωί, αλλά εκείνο το βράδυ μας πήρε ο ύπνος και δεν κάναμε.  Ξυπνήσαμε γύρω στις 11:30 το πρωί, φάγαμε πρωινό, είδαμε τηλεόραση και γύρω στις 06:15 το απόγευμα έφυγα με τα πόδια για να πάω στο ξενοδοχείο.
Φορούσα ένα άσπρο παντελόνι, αυτό που φοράω όταν πάω βόλτα, μια μπλε μπλούζα και μαύρα παπούτσια. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο λίγο πριν φτάσω σε αυτό, πέρασα από μια μικρή παραλία που δεν ξέρω πως την λένε. Αυτή η παραλία είναι 5 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο. Μέχρι εκείνο το σημείο έκανα περίπου 15 λεπτά. Καθώς περνούσα, είδα ότι στην παραλία καθόταν μια γυναίκα, γύρω στα 30-32 και μέσα στη θάλασσα ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Επάνω στο δρόμο ήταν παρκαρισμένα δύο αυτοκίνητα. Εγώ περπατούσα πάνω στον δρόμο, στη δεξιά πλευρά, πηγαίνοντας για το ξενοδοχείο.
Δίπλα ακριβώς από την παραλία που σας είπα πριν, είναι κάτι βραχάκια. Περπατώντας πάνω στο δρόμο, είδα να κάθεται πάνω σε ένα βράχο μια κοπέλα περίπου 17 χρονών και είναι αυτή που μου δείχνετε τώρα στη φωτογραφία (Γίνεται μνεία ότι στον κατηγορούμενο επιδείχθηκε φωτογραφία συνημμένη στην υπ’ αριθ. Ι 37781 αίτηση για έκδοση Δελτίου Ταυτότητας, ατόμου υπό στοιχεία Π. Μυρτώ του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν 16-7-1997 στο Μαρούσι Αττικής).

Σε άλλο σημείο περιγράφει: Χτύπησα την κοπέλα σε αυτό εδώ το σημείο (Γίνεται μνεία ότι ο κατηγορούμενος υπέδειξε την
Keywords
Τυχαία Θέματα